borta bra (men hemma bäst?)

ja, så har snart 2 veckor gått.. imorgon åker vi hem till vårt kära(?) norrbotten..
Har varit såå kul att träffa alla igen.. hoppas det kommer fler tillfällen ;)

mattavdelningen här är sååå fin ;) synd bara att den inte e lika fin i happis :) men vi får fixa när vi kommer hem så den blir tip top igen :) försöka iaf :)

Gud, nu är det på riktigt alltså, måste bort från kalix kommun, norrbottens län, bort bort bort..
måste bara få tummen ur röven å fixa lite grejer först..

evvsi, min kära vän, vill ju komma till dig i umeå, men du får styra å fixa med ingvar först tror jag ;) eller så fixar jag så du inte får stanna kvar i skolan i umeå..., välj själv ;) Saknar dig såå gumman.. hur ska jag klara mig utan dig då du far igen..!? Åhh :/ men men, jag får ta farfars pärla fler gånger å komma ;)

Nä, nu ska jag gå upp å packa igen väskan.

karlstad

yes, nu är man här.. kändes som om det var en evighet innan det blev den 6 augusti.. men inte var d det :) dåligt tidig morgon, sov typ nada.. kanske 1h eller 1, 5h inatt.. dåligt trött jag var imorse, ville inte vakna, och verkligen inte fara därifrån.. var så mysigt ;)
vårat plan gick då från lule 6.35, sedan vidare mot karlstad 8.30 från arlanda. när vi kom in till stan så for vi bara med väskorna direkt till hotellet, och sedan bort till varuhuset. såå kul att träffa massa folk igen.. å ännu har man inte ens träffat 1/4 typ :) dock saknar jag alla mina underbara arbetskamrater i happis. men men, kommer ju snart tillbaka :)

nåväl, var en liten uppdatering från mig, måste gå upp på rummet nu och lägga mig i sängen igen :)

pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0