ibland

blir det inte som man tänkt sig.. verkligen inte.


ikväll ska det firas! nu-sova så man orkar med det också :)

ångest

igår hade jag ångest.. som fan.. tänkte det att jag aldrig mer ska supa.. hujja. fick utegångsförbud av evvsi. så var bara att lyda order och vara nykter.

på kvällen fick jag sånt jävla sug efter alkohol. jag tror jag är nära gränsen till alkoholist. Javisst.

jag vill vara full.


helgen

i fredags for jag, samuel å min bror iväg mot gällivare för att hämta en ny bil åt mig.. å på hemvägen hände en sak som var fruktansvärt hemsk.. :( typ 3 mil från gällivare körde jag ihjäl en hund :( var tre hundar på vägen, smällde in i två stycken, och en dog.. var så jävla hemskt.. blev i världens chock.. ringde polisen och bara grinade och grinade.. skulle sedan gå in i huset som stod vid vägen.. men ingen var hemma.. skulle då fara till huset bredvid, men då kom ägaren hem.. var jättehemskt att berätta vad som hade hänt.. just det där skriket som kom från hunden som dog var bland det värsta jag har varit med om.. som tur var så vände samuel om och kom dit och tog hand om allting.. kunde knappt prata så mycket som jag grät.. å hade inte min bror varit med mig vet jag inte hur jag hade klarat mig.. samuel och linus.. TACK <3 jag kan säga att detta är inte vad man vill att ska hända en.. :( hundarna hade tydligen öppnat altan dörren om smitit ut.. :( fyyy.. kan inte tänka mig hur ledsna ägaren till hunden ska vara :( polisen sa till mig att jag absolut inte ska ha skuld för vad som hände, och det hade ägaren sagt till samuel också att jag inte ska ha det.. men jag lovar, jag känner det! fick inte heller gå och kolla på hunden som dog.. hade inte klarat av och se den sa dom.. hujja! :´( på vägen hem gick det inte fort kan jag säga.. inbillade mig hela tiden att det var djur vid vägkanten.. :(

sen på kvällen hade jag och några av mina underbara arbetskompisar tänkt gå ut.. var inte så sugen på det kan jag säga.. men dom sa att jag skulle komma för att tänka på något annat.. efter några timmar av tänkande for jag iaf väg mot happis.. hade väldigt skoj :) å sen också väldigt, väldigt mysigt ;) sen igår blev det också att dricka lite.. dock for vi inte ut på krogen, men var väldans trevligt iaf ;)

och nu idag for jag å john in på ikea en sväng å handlade lite, innan vi begav oss mot kalix.. har varit på middag hos farmor och farfar.. dock utan farfar då, men måste ändå nämna båda.. är ju så van vid att säga båda :(

nåväl, bortsett från den tragiska händelsen i fredags så har jag haft en underbar helg ;)

pusshej


tungt

är tungt ikväll.. mår inge bra alls..

wiiiiiieeeeee

jag tror jag har hittat min bil :) måste vara snabb å ringa imorgon :)

natti natt

det här är SHIT

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

ryser ända ut i tårna.

värsta

sitter å kollar runt på bilar.. jag vill köpa ny bil.. å d nu, snart, nyss. bokade just träff me mamsen imorgon, så då ska vi å kolla runt på bilaffärer å kolla runt.. skoj :) ska å klippa mig imorgon också.. har värsta ångest.. åhh.. nåväl..

drog världens fulaste vurpa idag på jobbet.. haha :) julia å jag hade då jävligt kul.. hade velat se den med julias ögon, måste ha varit världens fulaste.. :) vi skrattade så vi grät :) så nu är golvet på oasen fullt med vita streck, mina byxor har vita steck å mitt ben har skapsår, börjar bli blått och är svullet som fasen.. men men.. :) jävla hyllplan :)

å tack igen :)!

och vill säga tack till tjejerna (och pojkarna där ute) för en superkväll igår :) hade grymt kul ;) okej, visst, denna dag var inte den roligaste, men va fasen ;) som sagt, man lever bara en gång!


tack!

okej, ni vann. jag behåller den. okej, visst jag vill ju oxå ha den, men guuud så behändigt det är att dra upp håret i en svans på morgonen.. men okej, jag får fortsätta bråka med min virvel å vågor varenda morgon ett tag till då :)

RSS 2.0